Salutació

Salutació


La genealogia pot definir-se com la disciplina que estudia l'origen i successió de les persones i, més concretament, de les famílies o nissagues, tot establint els seus parentius i aliances mitjançant documentació fefaent.

A ningú no li passa desapercebut que es tracta d'un poderós element d'educació moral i un coneixement d'indiscutible interès quan hom no se sent indiferent ni aliè al seu origen i a la trajectòria traçada pels propis avantpassats, cada família és una història en curs i tal com Dennis C. Brimhall ho definia "tota persona que hagi viscut té dret a ser recordada i té una història que espera ser explicada".

Les dades que em permeten seguir l'evolució genealògica de les famílies CASADESÚS i ANFRONS, arrenquen de les fotografies, documents i informacions que els meus avantpassats m'han llegat. Tant per mi, com per les persones directament entroncades, crec que és un viatge apassionant als orígens, i per la resta de lectors, la immersió en els seus enllaços els porta a l'aventura de navegar en una història que, qui sap si descobreix que també és la seva.

Conèixer els nostres orígens, és conèixer la nostra pròpia història, conèixer-nos una mica més a nosaltres mateixos i amb això, poder valorar millor la necessitat que tenim de preservar el nostre patrimoni històric personal, aquell que podrem deixar a tota la nostra descendència.


Ernest Casadesús Anfrons

Premià de Mar, desembre de 2006

Ernest Casadesús Anfrons © 2006
Darrera actualització de dades: 30/12/2017